Lav dit eget sidelayout

Siden er opdateret 7.2.2008

Når du klaret planlægningen af din hjemmeside - sideindhold og -hierarki, skal du til at tænke på, hvordan siderne skal se ud og hvordan navigationen mellem siderne skal etableres.

« Forrige Næste »
Index side 1 side 2 side 3 side 4 side 5

Jamen, hvorfor dog ikke bruge et layout fra et program som MS Frontpage? Tjah, det er der sikkert tusind andre, der har gjort, så din side vil komme til at ligne en masse andres - hvorfor dog ikke lave noget, som er dit helt eget?


Skulle du være helt blank med hensyn til at designe dine siders udseende, kan jeg måske hjælpe ved at vise nogle design, som jeg selv har lavet.

Men det er selvfølgelig sjovere for dig, hvis du selv har lavet det hele. Altså må du i gang med papir, blyant og farvekridt, med html-koderne og med grafik-editoren. Og bagefter har du et design, som ingen andre har mage til - uden at det har kostet dig en øre.

Du har måske også lyst til at se nogle web-steder, hvor jeg har stået for design og 'søsætning', og som jeg har det daglige ansvar for. Ingen af dem ligner i øvrigt Hjemmesideskolens design.

Der er også et websted, hvor jeg kun i mindre grad har medvirket til designet. Der har jeg til gengæld givet en hånd med ved at fylde indhold på stedet

^ Tilbage til sidens top

Valid XHTML og CSS / Copyright © Hjemmesideskolen februar 2003
Hjemmesideskolen
Du er her: Forsiden - layout - Lav dit eget sidelayout
Brugere lige nu: 1
Home Mail