Download - nyttige programmer

Indlæs andet indhold på denne side:

På denne side har jeg samlet et lille udvalg af programmer, der dels kan skaffe dig adgang til Nettet (browsere og FTP-program), og dels hjælpe dig til at redigere din hjemmeside med tilhørende billeder. Der er desuden lidt hjælp til at beskytte dig mod lidt for nysgerrige øjne eller mod de vira, man næsten uundgåeligt kommer i nærkontakt med, når man surfer på Nettet.

Siden er opdateret 17.8.2007

Software til større sikkerhed

ZoneAlarm - firewall
Er man meget på nettet - de fleste har i dag en fast forbindelse, så de er 'allways on', når computeren er tændt - må man nødvendigvis beskytte sig mod hackerangreb. Firewall'en beskytter også mod uønskede programmers uautoriserede oopkobling til nettet (beskyttelse mod orm m.m.). Programmet er gratis, men fås også en mere avanceret betalt version.
AVG - virusbeskyttelse
Her er et godt - og gratis - virusprogram, som atuomatisk opdateres dagligt. Programmet giver lige så god beskyttelse som de dyre programmer fra f.eks. McAfee.Programmet fås også en mere avanceret betalt version.
Norman - visrubeskyttelse og antispyware
Her er et godt og anerkendt dansk produkt. Daglig opdatering. Priser fra 365,- for 1 års licens til en computer.
McAfee - virusbeskyttelse og firewall
McAfee er et af verdens førende procucenter af anti-virus software. Da der desværre hele tiden kommer nye vira til verden, er det en god ide jævnligt at opdatere sin virus-scanner. På denne homepage kan du altid downloade nyeste versioner af McAfee's software. Versioner til både Win9x, WinME, Win2000, WinXP og Win NT.
Ad-aware - spywaredetektor og -fjerner
Man kan nemt få installeret noget spyware på sin computer (programmer, der sætter andre i stand til at snuse rundt). Med Ad-aware kan du scanne din computer for sådanne forekomster. Version 6.0 (build 181) dateret juli 03, fylder 1,61 MB.
Back Orifice Detect
Det er ikke sjovt, når andre roder rundt på ens harddisk. Det er endnu mindre sjovt, hvis det sker uden at man selv ved det, mens man fredeligt surfer rundt på Internet. Er din maskine blevet inficeret med Back Orifice, kan andre lave alt fra at opsnappe dine password til din Internet-opkobling, din e-mail konto og din bankforbindelse til at slette alt på din harddisk. Med BoDetect kan du afsløre, om din maskine er blevet inficeret med Back Orifice, så du kan få infektionen slettet. BoDetect kan også holde øje med forsøg på at inficere din maskine, mens du surfer.
213KB. pakket med Zip.
Pretty Good Privacy 5.53 - kryptering
Her kan du gratis hente krypteringsprogrammet 'PGP' - Pretty Good Privacy, skrevet af Phil Zimmermann - hvormed du kan kryptere dine e-mails, så ingen uvedkommende kan læse, hvad du skriver (brug ikke kryptering, hvis du sender til en diskussionsgruppe - det er ikke alle, der kan dekryptere beskeden og det er uhøfligt, at skrive noget, ikke alle i gruppen kan læse.) Freeware.
2,29 Mb i selvudpakkende og -installerende .exe-fil.

^ Tilbage til sidens top

Valid XHTML og CSS / Copyright © Hjemmesideskolen august 2000
Hjemmesideskolen
Du er her: Forsiden - Download
sidens top
Brugere lige nu: 1
Home Mail