Link - nyttige informationer

Indlæs andet indhold på denne side:

På denne side har jeg samlet et lille udvalg af links til sider, hvor du kan downloade forskellige ting til din hjemmeside og sider, hvor du kan hente supplerende oplysninger.

Siden er opdateret 29. 4. 2006

Find piratkopier

Selv om du klart skriver på din hjemmeside, at alt materiale tilhører dig og ikke må kopieres, gives der ingen garanti for, at det ikke sker alligevel. Men så skal synderen opspores.

Copyscape
En online søgetjeneste, hvor du kan indtaste adressen på en af dine sider og nettet bliver så skannet for kopier af dele af din tekst. Alle sider med indhold, som ligner dit, vil blive oplistet med adresse, så du kan se nærmere på sagen.
DK Hostmaster - WhoIs
Når du har fundet en side med kopi af dit materiale, skal ejeren selvfølgelig findes. Hos DK Hostmaster er alle danske domæner registrerede og du kan se ejerens data.
Speednames
Er der ikke tale om et dansk domæne, kan du måske være heldig at finde ejeren her. Speednames.dk har også nogle danske domæner registreret.
epost.dk
Har piraten lagt sin email-adresse på siden, kan du her find hans navn og postadresse og med lidt held hans telefonnummer. Dermed kan du kontakte synderen og bede ham om (forlange) at han straks fjerner det ulovlige materiale.
Eniro
Du kan også være heldig at finde de nødvendige persondata hos Eniro, hvis piraten har oplyst sit navn på sin side.

^ Tilbage til sidens top

Valid XHTML og CSS / Copyright © Hjemmesideskolen 2003
Hjemmesideskolen
Du er her: Forsiden - Link - nyttige informationer
sidens top
Brugere lige nu: 1
Home Mail