Download - nyttige programmer

Indlæs andet indhold på denne side:

På denne side har jeg samlet et lille udvalg af programmer, der dels kan skaffe dig adgang til Nettet (browsere og FTP-program), og dels hjælpe dig til at redigere din hjemmeside med tilhørende billeder. Der er desuden lidt hjælp til at beskytte dig mod lidt for nysgerrige øjne eller mod de vira, man næsten uundgåeligt kommer i nærkontakt med, når man surfer på Nettet.

Siden er opdateret 7. 2. 2009

Browsere m.m.

Microsoft Internet Explorer / Outlook Express
Hos Microsoft kan du hente de nyeste plug-in moduler til din Microsoft browser. Du kan også hente den seneste opdatering af dit browser-program, ligesom du kan registrere dig som bruger.
Ældre IE-versioner
Disse ældre versioner af Internet Explorer er lavet sådan, at de kan installeres (skal bare udpakkes) parallelt med din nyeste version. Det giver dig en mulighed for at teste din hjemmeside også i ældre IE-versioner.
Mozilla
Mozilla er en 'Open Source' browser. D.v.s. enhver kan hente kildekoden og eventuelt indføre sine egne funktioner til eget brug. Eller sende sine tilføjelser til organisationen bag, så de kan tage stilling til eventuel implementering. Derudover er det en god stabil browser, der åbner rimeligt hurtigt.
13,23 MB selvudpakkende og -installerende .exe-fil til Windows32
Versioner til MacOS X, Linux, OS/2 og Solaris fås også.
Firefox
Firefox er som Mozilla er en 'Open Source' browser. Den kommer fra samme softwsare-hus som Mozilla, men er en 'slankere' browser, der starter hurtigere op.
4,9 MB selvudpakkende og -installerende .exe-fil til Windows32
Versioner til MacOS X og Linux, fås også.
Opera
Den norske browser starter op mod 4 gange hurtigere op, end Microsoft's browser. Hent browseren direkte hos producenten. Freeware/Shareware - registrering koster $35.
Version fylder 7.5.4 3,7 MB i en non-java pakke, med java fylder den 12.6 MB.
Versioner til Mac, Linux, OS/2 og Solaris fås også.
WS FTP limited edition
Her har jeg fundet et handy lille FTP-program. Det kan ikke ret meget, men det kan det, det skal kunne: Administrere filer og mapper på serveren og overføre filer fra din harddisk til serveren.
Freeware, 660KB.
Se her, hvordan WS FTP bruges.

^ Tilbage til sidens top

Valid XHTML og CSS / Copyright © Hjemmesideskolen august 2000
Hjemmesideskolen
Du er her: Forsiden - Download
sidens top
Brugere lige nu: 1
Home Mail